Încrederea este un atribut care se câștigă în timp, iar noi considerăm că miile de dosare rezolvate, plus miile de dosare care își așteaptă rândul pentru a le fi încasate despăgubirile, reprezintă cea mai bună garanție a muncii noastre. Biroul European de Reprezentare se bazează pe principiile de onoare, profesionalism și sustenabilitate, toate eforturile noastre fiind îndreptate înspre câștigul clientului.

Statisticile demonstrează că aproximativ 1.000.000 de autovehicule circulă fără asigurare RCA. Răspunsul este DA, clientii noștri aflați într-o astfel de situație, pot obtine despăgubirile cuvenite, lipsa asigurării RCA de partea vinovatului neconstituind un impediment.

Despăgubirile se acordă fie de către societatea de asigurări, fie de către vinovat. Dacă ați primit o sumă de la vinovat, se consideră că ați fost despăgubit. Cel mai bine ar fi să primiți despăgubiri de la societatea de asigurări și nu de la vinovat, întrucât societatea de asigurări nu se îndreaptă împotriva vinovatului, iar acesta și-a încheiat polița RCA tocmai pentru a fi acoperit în situația în care se produce riscul asigurat.

Experienta ne permite să spunem cu încredere că, odată ce ați fost implicat intr-un accident, ar trebui să ne contactați cât mai repede. Astfel, vom avea acces la documentele necesare demersurilor, care poate în caz contrar s-ar putea pierde (chitanțe și facturi). Există și cazuri în care, fără o reprezentare adecvată, puteți să vă aflați în situația de a face înțelegeri cu vinovatul accidentului în detrimentul dvs., partea vătămată. Pentru a evita astfel de situații, apelați cu încredere la serviciile noastre.

Încă de când am conceput proiectul Biroul European de Reprezentare ne-am dorit să fim un ajutor, nicidecum o povară în plus pentru clientul care deja se află într-o situație delicată. Din acest motiv am ales să percepem doar un onorariu de succes, la sfârşit, atunci când societatea de asigurări va plăti despăgubirile. Până atunci, consultanţa noastră, reprezentarea avocaţilor noştri, a experților, opiniile medicilor etc. nu vor costa nimic.

Clienții Biroul European de Reprezentare sunt persoane implicate intr-un eveniment rutier, care consideră că merită o reprezentare cât mai bună în vederea recuperării daunelor ce li se cuvin. Avem clienți pe tot cuprinsul țării, dar și pe întreg teritoriul Uniunii Europene. Contactați-ne și vom stabili de comun acord ziua și ora la care vă vom trimite un reprezentant al societății pentru a discuta despre cazul dvs.

Termenul general în care pot fi solicitate despăgubirile este de 3 (trei) ani, dar există situații în care legea civilă prelungește acest termen. Întrucât fiecare situație în parte este specială, cel mai bine este să ne contactați pentru a evalua situația dumneavoastră.

Desigur. Chiar dacă accidentul s-a produs în România sau pe teritoriul Uniunii Europene, vă ajutăm să obțineți despăgubirile ce vi se cuvin, în cel mai scurt timp. Puteți conta pe o reprezentare profesionistă a intereselor dumneavoastră!

Putem discuta în acest caz despre două situații:
1. În cazul vătămării corporale, este indreptățită să ceară despăgubiri persoana vătămată;
2. În cazul decesului, sunt indreptățite să ceară despăgubiri următoarele persoane: soțul/soția, copiii (atât cei minori, cât si cei majori), părinții, frații și surorile persoanei decedate. De asemenea, pot cere despagubiri și alte persoane care pot demonstra o legătură afectivă puternică cu decedatul (concubinul, logodnicul).

În dosarul de daună care se deschide, se vor avea în vedere:
• Pentru vătămarea corporală:
-cheltuielile pricinuite de accident (transport, tratament, spitalizare, recuperare, proteze etc., conform prescripţiilor medicale, probate cu documente justificative);
– veniturile pe care persoana vătămată nu le-a putut realiza pe perioada spitalizării şi a concediului medical;
– cheltuielile cu îngrijitorii pe perioada incapacităţii de muncă, dacă prin certificatul medical se recomandă acest lucru;
– daunele morale.
• Pentru deces ca urmare a unui accident auto, se vor avea în vedere:
– cheltuielile cu transportul persoanei decedate, cheltuielile de îmbălsămare, cheltuielile de înmormântare, inclusiv cele pentru piatră funerară, cheltuielile pentru îndeplinirea ritualurilor religioase;
– daunele morale (vor fi acordate membrilor familiei: soţ/soţie (concubini), copii, părinţi, fraţi, bunici, nepoți).

Adresă:

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 67, Sector 1, București, 010623

Telefon:

031.420.39.93 / 0725-125.125

E-Mail:

contact@birouleuropean.ro