Încrederea este un atribut care se câștigă în timp, iar noi considerăm că zecile de dosare rezolvate, plus zecile de dosare care își așteaptă rândul pentru a le fi încasate despăgubirile, reprezintă cea mai bună garanție a muncii noastre. Biroul European de Reprezentare se bazează pe principiile de onoare, profesionalism și sustenabilitate, toate eforturile noastre fiind îndreptate înspre câștigul clientului.

Statisticile demonstrează că aproximativ 1.000.000 de autovehicule circulă fără asigurare RCA. Răspunsul este DA, clientii noștri aflați într-o astfel de situație, pot obtine despăgubirile cuvenite, lipsa asigurării RCA de partea vinovatului neconstituind un impediment.

Răspunsul este NU. În cazul în care sunteți prieten cu persoana responsabilă de accident și doriți să vă împăcati, trebuie să știti că asiguratorul nu va mai plăti despăgubiri daca părtile se vor impaca. Mai mult decât atât, spitalul, centrul de recuperare medicală etc vă vor solicita contravaloarea serviciilor medicale prestate.

Putem discuta in acest caz despre două situații.

  1. a) In cazul vătămării, este indreptatită să ceară despagubiri persoana vătămată
  2. b) În cazul decesului, sunt indreptățite să ceară despăgubiri următoarele persoane: soțul/sotia, copiii, atât cei minori, cât si cei majori, parintii, fratii si surorile persoanei decedate De asemenea, pot cere despagubiri și alte persoane care pot demonstra o legătură afectivă puternică cu decedatul (concubinul, logodnicul)

În dosarul de daună care se deschide, se vor avea în vedere:

  • Pentru vătămare corporală:

 -cheltuielile pricinuite de accident (transport, tratament, spitalizare, recuperare, proteze, etc conform prescripţiilor medicale, probate cu documente justificative);

– veniturile pe care persoana vătămată nu le-a putut realiza pe perioada spitalizării şi a concediului medical;- cheltuielile cu îngrijitorii pe perioada incapacităţii de muncă, dacă prin certificatul medical se recomandă acest lucru;

– daunele morale

  • Pentru deces  ca urmare a unui accident auto, se vor avea în vedere:

– cheltuielile cu transportul persoanei decedate, cheltuielile de îmbălsămare, cheltuielile de înmormântare, inclusiv cele pentru piatră funerară, cheltuielile pentru îndeplinirea ritualurilor religioase;

– daunele morale (vor fi acordate membrilor familiei: soţ/soţie (concubini), copii, părinţi, fraţi, bunici, nepoți).

Clienții Biroul European de Reprezentare sunt persoane implicate intr-un eveniment rutier, care consideră că merită o reprezentare cât mai bună în vederea recuperării daunelor ce li se cuvin. Avem clienți pe tot cuprinsul țării, dar și pe întreg teritoriul Uniunii Europene. Contactați-ne și vom stabili de comun acord ziua și ora la care vă vom trimite un reprezentant al societății pentru a discuta despre cazul dvs.

Termenul general în care pot fi solicitate despăgubirile este de 3 ani, dar există situații în care legea civilă prelungește acest termen. Întrucât fiecare situație în parte este specială, cel mai bine este să ne contactati pentru a evalua situatia dumneavoastră.

Desigur. Chiar dacă accidentul s-a produs în România sau în Europa, vă ajutăm să obțineți despăgubirile ce vi se cuvin, în cel mai scurt timp. Puteți conta pe o reprezentare profesionistă a intereselor dumneavoastră!

Experienta ne permite să spunem cu încredere că odată ce ati fost implicat intr-un accident, ar trebui să ne contactați cât mai repede. Astfel, vom avea acces la documentele necesare demersurilor, care poate în caz contrar s-ar putea pierde (chitante si facturi). Există și cazuri în care, fără o reprezentare adecvată, puteți să vă aflați in situatia de a face înțelegeri cu vinovatul accidentului în detrimentul dvs, partea vătămată. Pentru a evita astfel de situații, apelați cu încredere la serviciile noastre.

Incă de când am conceput proiectul Biroul European de Reprezentare ne-am dorit sa fim un ajutor, nicidecum o povară în plus pentru clientul care deja se află într-o situație delicată. Din acest motiv am ales să percepem doar un onorariu de succes, la sfârşit, atunci când societatea de asigurări va plăti despăgubirile. Până atunci, consultanţa noastră, reprezentarea avocaţilor noştri, a expertilor, opiniile medicilor etc nu va costa nimic.

Adresă:

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 67, Sector 1, București, 010623

Telefon:

031.420.39.93 / 0725-125.125

E-Mail:

contact@birouleuropean.ro