Conform statisticilor, din numărul total de accidente soldate cu victime, aproximativ 2.000 de persoane își pierd viața, iar aproximativ 8.000 persoane sunt rănite grav în urma accidentelor rutiere. Majoritatea victimelor și urmașilor acestora nu au cunoștință de faptul că pot obține despăgubiri pentru vătămările suferite, sunt descurajate de birocrația din România si nici nu au posibilitatea financiară de a angaja un avocat; dintre acestea, doar 10% din cazuri ajung în instanță si reușesc să obțină sumele cuvenite.

Biroul European de Reprezentare caută parteneri pe tot teritoriul României, care să reprezinte societatea în relația cu victimele accidentelor rutiere sau familia celui decedat într-un astfel de eveniment.

Activitatea partenerului nostru va consta în: identificarea potențialilor clienți (victime în urma unui accident sau familia celui decedat în urma accidentului rutier) a le prezenta activitatea noastră, și a-i informa de drepturile financiare ce li se cuvin.

Ce beneficii vei avea:

  • Training de specializare;
  • Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității;
  • Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră;
  • Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă;
  • Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei.

Dacă îți dorești să fii reprezentantul nostru și ai calitățile morale necesare pentru a ajuta victimele să depășească aceste momente grele, în același timp tu să îți construiești o carieră într-un domeniu nou și provocator, completează formulatul de mai jos și noi te vom contacta.

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI NOASTRE!

Devino Partener

Adresă:

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 67, Sector 1, București, 010623

Telefon:

031.420.39.93 / 0725-125.125

E-Mail:

contact@birouleuropean.ro