Contactați-ne

0725-125.125
suntem

Biroul European de Reprezentare

Experți in despăgubiri

Suntem o societate specializată în domeniul acordării despăgubirilor în cazul deceselor sau vătămărilor corporale. Aceste decese sau vătămări trebuie să fie survenite în urma unui accident rutier.

Misiunea noastră este de a acționa rapid și eficient în beneficiul clientului care se află într-o situație dificilă, prin obținerea celor mai avantajoase despăgubiri. Suntem 100% dedicati succesului, de aceea onorariul nostru este perceput doar după finalizarea unui dosar, adică după ce despăgubirea este în totalitate achitată de către societatea de asigurări, iar clientul nostru este recompensat și mai ales liniștit.

Obținem despăgubiri corecte, care respectă toate drepturile persoanei vătămate, a moștenitorilor persoanei decedate, și recuperăm toate prejudiciile financiare cauzate de accidentul rutier, inclusiv spitalizare, materiale medicale necesare sau rentă viageră.

Ne desfășurăm activitatea pe tot teritoriul României, dar și pe întreg teritoriul Uniunii Europene, prin parteneri recunoscuți la nivel internațional.

Proiectul Biroul European de Reprezentare a fost încă de la început construit în jurul a trei axe: compasiune, respect, profesionalism. Clientii noștri nu sunt simple date ale unei probleme, sunt prietenii noștri care se află într-un impas și care ne cer ajutorul. Fiecare caz este tratat cu maxim profesionalism și fiecare client este important.

Ne regăsim în fiecare poveste și folosim compasiunea pe care o simțim ca și combustibil în vederea unei reprezentări cât mai bune a clientului. Ne dorim pentru clienții noștri o recompensare adecvată, iar atunci când intențiile sunt nobile, întotdeauna rezultatul este cel scontat.

Companiile de asigurări, din păcate, încearcă să se sustragă de la răspunderea pentru creanțele care sunt depuse la acestea din diferite motive. În cele mai multe cazuri, victmele nu știu ce drepturi izvorăsc din contractele RCA, iar aceste companii profită de lipsa de informare a persoanelor prejudiciate. Atunci când se produce un eveniment rutier și victima încearcă să negocieze cu societatea de asigurări, sumele revendicate sunt departe de adevăr. Acestea folosesc tactici diferite pentru a încerca să determine persoana vătămată să accepte cea mai mică ofertă posibilă, iar în cele mai multe cazuri, având în vedere pregătirea persoanelor vătămate, acestea ajung să nu știe cât valorează cazul lor și să accepte o sumă cu mult diminuată față de prejudicial real.

Societatea noastră specializată vă ajută gratuit să luptați împotriva acestor practici.

Biroul European de Reprezentare a contribuit în ultimii ani, la promovarea și susținerea drepturilor persoanelor vătămate sau a familiei îndurerate de pierderea unei persoane dragi, prin sprijinirea acestora, îmbunătățind calitatea vieții dincolo de asigurarea unei compensații. Pe lângă daunele materiale obținute, am obținut și daunele morale, fără niciun cost.

Ne asumăm întreaga responsabilitate și lucrăm alături de parteneri în efortul global de a aduce transformări pozitive în viața victimelor accidentelor rutiere.

 

Obtine despăgubiri accidente rutiere

Repede, ușor, fără costuri în avans apeland la serviciile Biroul European de Reprezentare
Contactați-ne

Adresă:

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 67, Sector 1, București, 010623

Telefon:

031.420.39.93 / 0725-125.125

E-Mail:

contact@birouleuropean.ro