Clienta O.P. a obținut cu ajutorul nostru, în urma negocierilor cu societatea de asigurări, aproximativ 50.000 euro despăgubiri.

DESCRIERE EVENIMENT:

Conducătorul autovehiculului marca Audi, pe fondul neatenției și având alte preocupări, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul în care se afla clienta noastră, în calitate de pasager, rezultând vătămarea corporală a acesteia. În urma acestui accident rutier, pentru O.P. s-a deschis dosar pentru obținerea de despăgubiri pentru vătămările corporale suferite.

Din eveniment a rezultat vătămarea corporală gravă a numitei O.P., conform Raportului de expertiză, întocmit de Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru vătămările suferite, care, de asemenea, i-au pus în primejdie viața. Aceasta a suferit multiple fracturi și traumatisme.

Clienta noastră, O.P. a dorit încasarea despăgubirilor cât mai rapid, pentru a putea începe demersurile în vederea recuperării, astfel că a solicitat să purtăm negocierile cu societatea de asigurări, încât să se evite recuperarea prejudiciului în instanță.

Pentru vătămarea corporală suferită, prima ofertă a fost în cuantum de 125.000 lei cu titlu de daune morale și materiale. În urma solicitării majorării și a purtării de negocieri cu reprezentanții societății, am reușit să obținem 250.000 lei, sumă care reprezintă despăgubirea integrală cuvenită pentru daunele materiale și morale, din care 225.969,75 lei au fost daunele morale și 24.030,25 lei daunele materiale (cheltuielile cu vindecarea și cheltuieli viitoare pentru vindecare).

Menționăm faptul că, de la începutul procedurii de negociere și până la încasarea despăgubirilor, timpul de soluționare a fost foarte redus, aproximativ 2 (două) luni.

Adresă:

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 67, Sector 1, București, 010623

Telefon:

031.420.39.93 / 0725-125.125

E-Mail:

contact@birouleuropean.ro