Clientul a obținut cu ajutorul nostru, în calitate de fiu, suma de 30.000 euro despăgubiri.

DESCRIERE EVENIMENT:

Un microbuz în care mama lui R.D. se afla în calitate de pasager, a fost distrus de un camion. Remorca camionului, în timpul unui viraj, carosabilul fiind umed, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu microbuzul. În urma coliziunii a rezultat decesul unui pasager.

Clientul nostru a solicitat obținerea despăgubirilor în amiabil, printr-o negociere cu societatea de asigurări RCA a vinovatului de producerea accidentului, având în vedere timpul de soluționare mult mai scurt spre deosebire de instanțele de judecată sau alte modalități de soluționare a litigiilor.

Astfel că, în urma negocierilor am obținut inițial 18.000 euro. Despăgubirea era vădit disproporționată față de prejudiciul real și am solicitat domnului R.D. să nu accepte această sumă, întrucât putem să renegociem și să ajungem la o sumă care să fie mai aproape de prejudiciul suferit. Ulterior am ajuns la suma de 30.000 euro.

Confruntându-ne cu aceste probleme, de generații, oamenii au învățat că, chiar dacă nu pot înlătura cauzele problemelor (accidentele rutiere vor apărea oricâte măsuri de prevedere se vor lua), pot micșora impactul acestor evenimente, deci le pot atenua efectele. Iar instrumentul cel mai performant pentru a face față unor evenimente imprevizibile nedorite este asigurarea, de care victimele pot beneficia apelând la ajutorul nostru.

Adresă:

Str. Grigore Alexandrescu, nr. 67, Sector 1, București, 010623

Telefon:

031.420.39.93 / 0725-125.125

E-Mail:

contact@birouleuropean.ro